De beste restaurants in Haarlem voor een culinaire
restaurants Haarlem

Hoeveel kost het om te eten bij Tatsu?



Menu prijzen bij Tatsu

Bij Tatsu kun je genieten van heerlijke Japanse gerechten tegen redelijke prijzen. De gemiddelde prijs voor een maaltijd ligt tussen de €15 en €25, afhankelijk van je bestelling en eventuele toevoegingen.

Extra kosten bij Tatsu

Houd er rekening mee dat drankjes en eventuele extra's zoals voorgerechten of desserts niet inbegrepen zijn bij de genoemde prijzen. Deze kosten komen bovenop de prijs van je hoofdgerecht en kunnen de totale kosten van je maaltijd beïnvloeden.

Hoeveel eetgelegenheden zijn er in Haarlem?



Aantal eetgelegenheden in Haarlem

In Haarlem zijn er momenteel meer dan 500 eetgelegenheden te vinden, variërend van gezellige cafés en lunchrooms tot chique restaurants en internationale keukens. Hierdoor is er voor iedere smaak en budget wel een geschikte optie te vinden in deze bruisende stad.

Diversiteit in eetgelegenheden

De diversiteit aan eetgelegenheden in Haarlem is groot, met een mix van traditionele Nederlandse gerechten, trendy concepten en exotische keukens. Of je nu zin hebt in een snelle hap of een uitgebreid diner, in Haarlem is er altijd wel een plek waar je kunt genieten van heerlijk eten.

Is Haarlem gezellig

Wat zijn de must-see bezienswaardigheden in Haarlem?



Must-see bezienswaardigheden in Haarlem

Een van de meest iconische bezienswaardigheden in Haarlem is de Grote Markt, met zijn prachtige historische gebouwen en levendige sfeer. Hier vind je ook de imposante Grote Kerk en het statige stadhuis. Daarnaast mag een bezoek aan het Frans Hals Museum niet ontbreken, waar je een uitgebreide collectie van de beroemde Nederlandse schilder kunt bewonderen.

Ontdek de charmante straatjes en hofjes

Wandel door de pittoreske straatjes van Haarlem en ontdek de vele verborgen hofjes die de stad rijk is. Neem ook zeker een kijkje bij de Bavo Kerk, een prachtig gotisch bouwwerk met een rijke geschiedenis. Vergeet ten slotte niet om een rondvaart te maken door de grachten van Haarlem, waar je de stad vanaf het water kunt bewonderen.



Meer info: best lunch haarlem

Hoe gezellig is Haarlem?



Gezelligheid in Haarlem

Haarlem staat bekend om zijn gezellige sfeer met talloze knusse cafés, restaurants en winkels die de historische binnenstad sieren. De pittoreske grachten en historische gebouwen dragen bij aan de charmante uitstraling van de stad.

Levendige evenementen en festivals

Daarnaast worden er het hele jaar door diverse evenementen en festivals georganiseerd, zoals de Haarlemse Kermis en Haarlem Culinair. Deze bruisende activiteiten zorgen ervoor dat er altijd iets te beleven is in de gezellige stad Haarlem.

Wat moet je echt doen in Haarlem

Wat zijn de absolute must-do's in Haarlem?



Must-do's in Haarlem

Een absolute must-do in Haarlem is een bezoek brengen aan de Grote Markt, het bruisende hart van de stad. Hier vind je historische gebouwen, gezellige terrasjes en de imposante Grote Kerk. Daarnaast is een wandeling door de pittoreske straatjes van de oude binnenstad ook zeker aan te raden, met zijn vele boetiekjes, galeries en gezellige cafés.

Haarlemse highlights

Een andere must-do in Haarlem is een bezoek aan het Frans Hals Museum, waar je de prachtige werken van de beroemde Haarlemse schilder kunt bewonderen. Ook een rondvaart door de grachten van Haarlem is een aanrader, zo ontdek je de stad vanaf het water en zie je de mooie gevels en historische panden van een andere kant. Haarlem heeft genoeg te bieden voor een geslaagd dagje uit!

Welke straten in Haarlem staan bekend als de Gouden Straatjes?



De Gouden Straatjes van Haarlem

In Haarlem staan verschillende straten bekend als de Gouden Straatjes, vanwege hun gezellige sfeer, leuke boetiekjes en bijzondere winkels. Een van deze straten is de Kleine Houtstraat, waar je terecht kunt voor unieke kleding, accessoires en cadeauwinkels.

Ontdek de charme van de Gouden Straatjes

Een andere bekende Gouden Straat in Haarlem is de Warmoesstraat, met zijn diverse winkels, eetgelegenheden en kunstgaleries. Hier kun je heerlijk rondstruinen en genieten van al het moois dat Haarlem te bieden heeft.